Welkom

FORSTROM in 125 seconden 

 

 

Forstrom is een nieuwe aanbieder van stroom en gas voor kleinverbruikers (consumenten en MKB) op de Nederlandse markt.
Forstrom zorgt ervoor dat je iedere maand een kloppende rekening krijgt, waarbij we optimaal gebruik maken van de slimme meter.
Een slimme meter is een nieuw type energiemeter waarmee we je kunnen helpen om elke dag je energieverbruik te volgen. De Forstrom EnergieMonitor geeft je inzicht in je energieverbruik en in je teruglevering als je zelf stroom opwekt.
Want Forstrom begrijpt dat iedereen energie verbruikt volgens zijn eigen leefritme. Als je aan het werkt bent, als je eten kookt of het huishouden doet, als je muziek luistert of een spelletje speelt, altijd verbruik je energie. En door de seizoenen heen verandert je energieverbruik met het ritme van zomer en winter.
Daarom krijg je bij Forstrom iedere maand een kloppende rekening.
Als je meer verbruikt betaal je meer, als je minder verbruikt betaal je minder. Erg logisch eigenlijk.
Met een kloppende rekening zie je veel beter het effect van je eigen leefritme en van de seizoenen op je energiekosten. En leveren besparingen direct resultaat op.
Als je zelf stroom opwekt wordt de opbrengst hiervan ook elke maand direct verrekend.
De energieprijzen die Forstrom rekent behoren tot de laagste in de markt, want beter inzicht in je verbruik betekent ook dat wij beter voor je kunnen inkopen.
Bij Forstrom wordt al je zelf geproduceerde stroom volledig gesaldeerd. En produceer je meer dan je verbruikt, dan betaalt Forstrom een hoge netto terugleververgoeding.
Wil je 100% groene stroom, dan levert Forstrom groene stroom van eigen bodem.
Forstrom:

  1. inzicht in je verbruik
  2. elke maand een kloppende rekening
  3. scherpe prijzen
  4. 100% groen

Heb je een slimme meter, dan biedt Forstrom je de beste deal. Stap direct over!

PS. Heb je nog geen slimme meter, dan kunnen we die eenvoudig voor je aanvragen. De kosten krijg je van ons terug in de eerste twee jaar dat je klant bent.

 

Offerte aanvragen3


Forstrom levert stroom en gas aan kleinverbruikers met een slimme meter. Forstrom is verkooppartner van Qwint B.V. te Hengelo

© 2018 Forstrom