Inleiding

Eerlijk en duidelijk
Forstrom doet haar uiterste best om elke klant optimaal van dienst te zijn. Wij hechten er grote waarde aan dat klanten tevreden zijn over onze producten en diensten. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt in eerste instantie gewaarborgd door de Algemene Voorwaarden, die sectorbreed zijn afgestemd met Consumenten organisaties en die getoetst en goedgekeurd zijn door de Autoriteit Consument en Markt. Maar wij streven niet naar minimaal voldoen maar naar maximaal presteren! Als we in uw ogen iets beter kunnen doen, laat het ons dan weten!

Kwaliteitscriteria
Forstrom heeft kwaliteitscriteria opgesteld die hier in "hoe wij werken" beschreven worden. Hiermee weet u precies wat u van ons mag verwachten. Kwaliteitscriteria vormen een nadere uiteenzetting van de werkwijze van Forstrom, en zijn van toepassing in aanvulling op de Algemene Voorwaarden die voor de hele sector gelden. In geval van twijfel zijn de Algemene Voorwaarden leidend.

Inzicht in Energie
Forstrom heeft een tweede website - Inzicht in Energie - waar wij allerlei actuele onderwerpen behandelen die van belang zijn voor de energiemarkt en daarmee uiteindelijk ook voor je energiekosten. Via deze website willen wij je meer inzicht geven in deze ingewikkelde markt, en zo bijdragen aan onze missie om klanten en nog-niet klanten te helpen hun energiekosten te beperken. Kijk er eens rond en laat ons weten wat je ervan vindt, of wat je graag behandeld zou zien! 

 

Offerte aanvragen3

Forstrom levert stroom en gas aan kleinverbruikers met een slimme meter. Forstrom is verkooppartner van Qwint B.V. te Hengelo

© 2018 Forstrom