Contractvormen

Forstrom biedt 2 contractvormen aan, waarbij we het zo eenvoudig mogelijk houden. De contracten zijn beschikbaar voor gewone stroom, groene stroom van Nederlandse windmolens, gewoon gas en gas waarvan de CO2 uitstoot gecompenseerd wordt door de aankoop van emissiecertificaten. Bij het SeizoenVast contract hebt u gedurende 6 maanden gegarandeerd een vaste prijs. Dit contract wordt veel gekozen voor gas, omdat de kosten dan minder beinvloed kunnen worden door een onverwacht strenge winter. De SeizoenVast prijzen zullen in de regel veelal iets hoger liggen dan de MaandVast prijzen. Zie de actuele energieprijzen voor de huidige situatie.

Zie de contractvoorwaarden voor de verdere condities die op deze contracten van toepassing zijn.

Leveren en terugleveren
Voor stroom geldt altijd dezelfde contractvorm, zowel voor door Forstrom geleverde stroom als voor door u teruggeleverde stroom. De prijs van teruggeleverde stroom is minimaal gelijk aan die van geleverde stroom zolang er gesaldeerd kan worden. Als er een actietarief van toepassing is kan deze prijs hoger zijn. Zodra u meer teruglevert dan u tot dan toe geleverd heeft gekregen (op jaarbasis) is er sprake van ‘netto teruglevering’. Voor netto teruglevering geldt een afwijkend tarief, exclusief energiebelastingen.

Veranderen contractvorm
U kunt bij Forstrom altijd uw contract per product (stroom en/of gas) veranderen van een vaste prijs per maand naar een vaste prijs voor een seizoen of andersom. Houd u wel rekening met een maand verwerkingstijd. Dus als u bijvoorbeeld uw verandering via de website in maart doorgeeft, zal de nieuwe contractvorm in mei van kracht worden. Het is ook mogelijk voor stroom en gas verschillende contractvormen te hebben, dus bv. een vaste prijs per maand voor stroom en een vaste prijs voor een seizoen voor gas.

 

Offerte aanvragen1

Forstrom levert stroom en gas aan kleinverbruikers met een slimme meter. Forstrom is verkooppartner van Qwint B.V. te Hengelo

© 2018 Forstrom