Voeding is Energie 12

In december in het seizoen:

Schorseneren geteeld op de akker in Nederland. Wit goud in een zwart jasje!

Heerlijk geroosterd uit de oven.

Voor 4 personen, klaar in 45 minuten

500 gram schorseneren (geschild met de dunschiller/aspergeschiller, evt. in de lengte door midden snijden als ze erg dik zijn, dan in een kom water met wat azijn tegen het verkleuren), 2 winterwortelen (schillen en in dezelfde dikte snijden als de schorseneren), 2 el ciderazijn, 2 rode uien (in partjes), 2 el olijfolie, tijm en grof zeezout

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de schorseneren en de wortels 5 minuten voor en giet ze daarna af. Leg een vel bakpapier op de bakplaat en hierop de schorseneren en wortel meng hierdoor ui, olie en tijmblaadjes. Bestrooi met zeezout en peper. Nu ongeveer 25 minuten de oven in lekker laten roosteren. 

Offerte aanvragen3


Forstrom levert stroom en gas aan kleinverbruikers met een slimme meter. Forstrom is verkooppartner van Qwint B.V. te Hengelo

© 2017 Forstrom